MUŠKARCI BRUTALNO PREBILI DVE DEVOJKE! Izašle da proslave rođendan, a onda je usledio horor - SVE SE DESILO ZBOG...
muškarci, Foto: Printscreen/Facebook/ EMMA MACLEAN

tuga!

MUŠKARCI BRUTALNO PREBILI DVE DEVOJKE! Izašle da proslave rođendan, a onda je usledio horor - SVE SE DESILO ZBOG...

Uznemirujući snimak prikazuje trenutak kad je grupa muškaraca brutalno pretukla lezbijski par koji je izašao da proslavi rođendan

Objavljeno:

Ema Meklin je rekla da su ona i njena devojka, identifikovana samo kao “Tori”, šetale u centru Halifaksa u Kanadi 22. juna, kad su naišle na grupu od desetak muškaraca, kako veruju bliskoistočnog porekla i iz Sirije. Dok su prolazile, jedan od njih je dobacio nepristojan komentar o Emi, što je njenu devojku navelo da se zauzme za nju. Objasnila je da se njena devojka uznemirila zbog vređanja i pokušala da se suprotstavi sa muškarcima.

- Tori je rekla: “Hej, to je moja devojka”… Nastavili su da hodaju a onda ih je Tori pratila da bi im rekla kako to nije u redu – ispričala je Ema, preneo je “Dejli mejl”.

"Gurnuli su Tori na stepenice, a onda krenuli da udaraju i šutiraju"

To je navodno bio trenutak kad je grupa počela da napada Tori.

EMMA MACLEAN
foto: Printscreen/Facebook/ EMMA MACLEAN

- Videla sam kako Tori guraju na stepenice ispred Centra BMO, a to su betonske stepenice a ona je bila na leđima – rekla je Ema.

Tad su svi ti muškarci počeli da ih udaraju i šutiraju, piše britanski tabloid. Kako se navodi, Ema je na početku vikala muškarcima da prestanu ali oni su je ignorisali i nastavili da napadaju njenu devojku. Onda je odlučila da pokuša da zaštiti Tori.

- Došlo je do trenutka “ili beži ili uskači” – rekla je Ema, dodajući da je “skočila na leđa” jednog od napadača i “stavila mu ruke oko glave pokušavajući da ga obuzda”.

Ali, video prikazuje kako grupa šutira jednu od žena, koja je ležala na zemlji okružena napadačima, dok se druga borila da se oslobodi iz ruku drugog muškarca. Na kraju je prolaznik pozvao policiju, ali se do tada, kako je rekla Ema, sukob okončao.

Modrice, slomljeni nos i zub

Policija je potom razgovarala sa jednim od muškaraca koji je učestvovao u napadu. On je za sukob okrivio dve žene. Ostali muškarci su odbili da sarađuju sa policijom i pokažu svoje identifikacije, tvrdi Ema. U toku je istraga incidenta, a policija je rekla da još nisu podnete optužnice protiv napadača. U međuvremenu, kako je rekla Ema, Tori je pretrpela modrice po čitavom telu, pukao joj je zub i slomljen nos. Tori je rekla da je “osećala udarce a onda ih je osetila na nosu i bilo je krvi”.

- Samo samo mislila kako ovo treba da prestane – rekla je ona, dodajući da joj je nos inicijalno bio previše otekao za operaciju.

Ema je rekla da se plaši da ponovo ode u centar Halifaksa.

- Nisam očekivala da se ovako nešto dogodi, posebno ne tokom Meseca Ponosa – rekla je ona.

Bonus video:

02:07

Laura Pauzini za Kurir: Radujem se prilici da upoznam nove ljude i otkrijem Beograd

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.